Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com

HOMEOPATIA


Homeopatia on luonnollinen ja kokonaisvaltainen terveydenhoitomuoto, jota on käytetty maailmanlaajuisesti yli 200 vuoden ajan. Se hoitaa ihmistä yksilönä, huomioiden kehon oireiden lisäksi myös mielen ja tunteet. Homeopaattisessa hoidossa fokus ei ole ainoastaan sairaudessa vaan henkilön kokonaisoirekuvassa.

Homeopaattiset lääkeainevalmisteet stimuloivat kehon itseohjautuvia mekanismeja sysäämään käyntiin paranemisprosessin. WHO:n (World Health Organisation) mukaan homeopatia on toiseksi käytetyin terapiamuoto koko maailmanlaajuisesti mitattuna. Euroopassa yli 30 miljoonaa ihmistä hyötyvät siitä. Homeopatia sopii käytettäväksi ainoana hoitomuotona, tai täydentämään kaikkia muita hoitomuotoja. Homeopatia toimii kaikissa ikävaiheissa vauvoista vanhuksiin.

Homeopaattisessa konsultaatiossa käydään läpi oirekokonaisuus, jonka myötä homeopaatti etsii tämän oirekuvan mahdollisimman tarkasti kattavan homeopaattisen lääkeainevalmisteen. Pohjana hoidolle toimii samankaltaisuuden laki. Tämä tarkoittaa sitä, että samankaltaiset oireet, mitkä alkuperäinen aine aiheuttaisi terveelle ihmiselle, pystyy potensoituna parantamaan ne sairaalta.

Hinnasto
Ensimmäinen konsultaatio 120 €
Seurantakonsultaatio 85 €
Akuutti puhelinkonsultaatio 60 €

Homeopatiaa kotikäyttöön kurssi, 2,5 h, 60 €
Homeopaattinen synnytyspakki, 2 h, 130 €

Saman vuorokauden aikana peruutetusta ajasta veloitetaan puolet konsultaation hinnasta. Peruuttamattomasta ajasta veloitetaan täysi hinta Hyväntekeväisyytenä vähävaraisille ja kriisin kokeneille homeopaattinen konsultaatio hintaan 20€. Tiedustelut HOPE -yhdistyksen kautta.

www.hopeyhdistys.fi/kaipaan-apua/

Homeopaatti Marika Ritan vastaanotot Helsinki ja Hämeenlinna>

Jaa: